Vélemények

 

Tusnovits.jpgTusnovits Jenő, a Dombóvári Városi Horgász Egyesület elnöke, valamint

 

 

 

 

 


 

Szarka.jpg

Szarka Krisztián, -  Dombóvári Városi Horgász Egyesület tógazda:

"A D-BAU felajánlotta segítségét a dombóvári halház tetőszerkezet cseréjének megvalósításában hullámpaláról Lindab lemezre. Az átalakításban a horgászegyesület tagjai közöt lévő válallkozók segítettek a szükséges anyagok előteremtésében. A munkát a horgászegyesületnek társadalmi munkában végezték el. Külön köszönjük, hogy az építéskor figyeltek az ökokörnyezet tisztántartására."

Tekintse meg a horgászegyesület halház tárolójának bővítését, és a komlett épület tetőcserét képes referenciáink közt>

 

 

 

Geg.jpgGegő József, a Gegő Kft. tulajdonosa (csarnoképítés Dombóvár):

"Jó kapcsolatban vagyunk a D-BAU-val, mint építőipari generálkivitelezővel. Jó minőségű, pontos és precíz munkát ad ki a keze közül, ezért szeretünk vele dolgozni. Ha a telephelyen bármi munka van, akkor őket választjuk."

Tekintse meg a Fémker csarnok vázának építését képes referenciáink közt>

 

 

 

 

Bugyi.jpgBugyi Norbert Egyéni vállalkozó, (csarnoképítés Dombóvár):

"A D-BAU a dombóvári gázcseretelepemet újította fel és alakította át. Az alapozástól a térbetonozáson át a viacolor burkolatig mindent ők csináltak. A magánlakásom összes kőmőves munkáját is ők végezték, úgymint hideg burkolás, külső utólagos hőszigetelés. Nagyon meg vagyok elégedve. Megbízható, alapos vállalkozó, korrekt munkát biztosít elérhető áron."

Tekintse meg képes referenciáink közt:
- a gázcseretelepen végzett munkálatok (térbetonozás)>
- csarnok alapozás és földmunka>
- személyzeti bejáró térkövezése>

 

 

 

Somogyi.jpgSomogyi Sándor művezető, Pécs:

"Ezalatt a pár év alatt a D-Bau bebizonyította, hogy nincs olyan munka, amit ne tudnának kivitelezni és kiviteleztetni elérhető áron. Ezért szeretünk velük dolgozni. Megbízható építőipari vállalkozó."

 

 

 

 

 

 

Gegő Gábor, statikus, a Gegő Kft. tulajdonosa (csarnoképítés Dombóvár):

"A vállalkozásunkban szereplő kivitelezések statikájával foglalkozom, de a szerkezet, illetve az alapozás statikában is részt veszek a D-Bau munkáiban. Megbízható és korrekt csapat."

Tekintse meg a Fémker csarnok vázának építését képes referenciáink közt>

 

Welchner András, magasépítő technikus, magasépítő mérnök tanuló:

"A tanulmányi szünetekben a D-Bau-nál végeztem a gyakorlati időszakomat. Szeretek itt dolgozni, mert számos olyan munkát tanulok meg a kivitelezésekből, beruházásokból, felújításokból, amikkel a szakmai és az elméleti tudásomat bővíteni tudom. Köszönöm a D-Bau-nak, hogy ezt a lehetőséget megadták."

 

Oszbach Tibor, víz-, csatorna-, gázszerelő:

"Alvállalkozóként állok kapcsolatban a D-BAU-val,  Dávid Rolanddal. Nagyon jó a munkakapcsolatunk. Korrekt, megbízható munkaadó."

 

Vati István, (családiház építés Dombóvár):

"A D-BAU, Dávid Roland Ev. építette át a családi házunkat. Nagyon meg vagyunk elégedve az építőipari kivitelezéssel, a gyorsaságukkal és a precizitásukkal. Jó munkát végeztek."