Festő szakképzés

Az Oktató és Vizsgaközpont azzal a céllal jött létre, hogy a helyi és környékbeli építőipari cégek számára biztosítson szakmunkás utánpótlást

Több éve képezzük tanulóinkat  festő szakmákban.

Szakoktatóink mindegyike több évtizede az építőiparban tevékenykedik, és a szakképzésben is a kezdetek óta jelen vannak.

Szakképzés mellett az építőipari piac szereplőjeként is helyt állunk, generálkivitelezést végzünk. Gépparkunk egyedülálló felszereltséggel rendelkezik a környéken, célunk szolgáltatásaink folyamatos bővítése az építőipar minden területét lefedve.

A gyakorlati oktatás során a tanulók részt vesznek a cégünk által elvállat megrendelések megvalósításában.

Tudjuk, hogy a mai gazdasági helyzetben, az elszállt építőanyag ára miatt sem engedhetjük meg a pazarlást vagy, hogy nem minőségi munkát végezzünk, de valahol a tanulóinknak is meg kell tanulnia a szakmát, a helyes munkavégzést.

Vannak gyengébb, és vannak jobb képességű tanulóink, de valljuk be valaha mi is így kezdtük. Biztos mindenki hibázott annak idején, amíg elsajátította mindazt a tudást, amivel ma már rendelkezik. Tudjuk mindannyian, hogy csak gyakorlás során szerezhető kellő tapasztalat.

Megrendelőinknél még érzékeljük, hogy hiányzik belőlük a bizalom tanulóink felé. Tartanak attól, hogy valóban minőségi munkát kapnak.

Igazán nagy kihívás számunkra, hogy talán az egyik legnehezebb a Z-generációt a„Művészeket” oktatjuk,  de a közös munka során törekszünk, hogy ez a legjobbat hozza ki mindannyiunkból.

Juttatásaink:

Tanulószerződés alapján.

A tanulói juttatás emelésének, csökkentésének minden  tanulóra érvényes egységes szempontrendszere van, amelyet a tanuló előmenetele, hiányzásainak napjai, és a szakmában mutatott szorgalma, kreativitása határoz meg. 

További juttatások:

  • Munkaruha
  • Védőital
  • Felelősségbiztosítás

                                                 

       IMG_20230323_131211.jpgIMG_20230323_131436.jpg

 

                                       

                         IMG_20230323_131548.jpg