Kőművesek szakképzése

Cégünk az elmúlt időben több szakmunkás tanuló gyakorlati képzését végezte kőműves szakmákban.


2022.-től a cégünk által létrehozott Kő-Szaki Kft.-vel karöltve, magasabb létszámban van lehetőségünk gyakorlati oktatásra Az oktatás a mai kor elvárásainak megfelelően megújított Oktatóteremben folyik, melynek felújítása jelenleg is folyamatban van.
Az oktatás csak részben történik tanműhelyben, a cél hogy valós munkakörülmények között sajátítsák el a tanulók a szakmát. Erre miden lehetőség megvan tekintettel arra hogy a Rozsusa-Bau Kft. széleskörű kivitelezéseket is végez.
A tanulók gyakorlati oktatását nagy tapasztalattal ill. mestervizsgával rendelkező gyakorlati oktatók végzik. Az elmúlt években korrekt kapcsolatrendszer alakult ki a Tolna Megyei SZC Esterházy Miklós Szakképző Iskola és Kollégiumával. Az intézménnyel együttműködve alakítottuk ki a helyi képzési programunkat.Vállaltuk, hogy a tanulók elsajátíthassák a szakma legjavát, eleget teszünk év közbeni értékelésüknek, segítjük szakmai vizsgára történő felkészítésüket.

A tanműhelyekben lapozást, burkolást, vakolást, állvány megépítését tanulhatják meg. Csak a szakmához kapcsolódó tevékenységet végeztetünk a diákokkal.

A tanulási időszak során, ha tanuló bizonytalannak érzi magát, vagy oktatóink úgy érzik, hogy a diák nem készült fel eléggé a vizsgára, vagy bizonytalan, akkor lehetőséget biztosítunk további gyakorlásra.

Célunk hogy a tanulók képesek legyenek sikeres szakmai vizsgát tenni, majd szakmájukban elhelyezkedni. Továbbá minden nálunk gyakorlatot szerzett tanuló munkalehetőséget kaphat közös megegyezés alapján.

 

Az eddig lezajlott vizsga is bizonyítja, hogy az elmúlt időszakot eredményesnek mondhatjuk. Tevékenységünket bátran terjesztjük ki szélesebb érdeklődési kör számára. Dombóvár és környéke után Tamási és vonzás körzetében segítjük megoldania tanulóképzést az építőipar területén.

IMG_20230309_091234.jpg IMG_20230310_150417.jpg

                    IMG_20230310_150424.jpg